hutvex Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #1 Bilgisayarıma sanal makine kuracagım da, en iyi sanal makine hangisi? Ve ISO dosyası indirirken minik bir hata alıyorum da, yardım edebilir misiniz?
Bilgisayarıma sanal makine kuracagım da, en iyi sanal makine hangisi? Ve ISO dosyası indirirken minik bir hata alıyorum da, yardım edebilir misiniz?
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #2 hutvex dedi: Bilgisayarıma sanal makine kuracagım da, en iyi sanal makine hangisi? Ve ISO dosyası indirirken minik bir hata alıyorum da, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VMware Workstation Pro indirebilirsin ISO dosyası indirirkenki problemini bilmiyorum ama.
hutvex dedi: Bilgisayarıma sanal makine kuracagım da, en iyi sanal makine hangisi? Ve ISO dosyası indirirken minik bir hata alıyorum da, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VMware Workstation Pro indirebilirsin ISO dosyası indirirkenki problemini bilmiyorum ama.