Merhaba. Ben VirtualBox kullanan birisiyim ama VirtualBox'un bazı sorunları yüzünden bıktım. Acaba VirtualBox'tan daha iyi sanal makine programı öneririm misiniz?
Merhaba. Ben VirtualBox kullanan birisiyim ama VirtualBox'un bazı sorunları yüzünden bıktım. Acaba VirtualBox'tan daha iyi sanal makine programı öneririm misiniz?
Hyper-V kullanabilirsiniz ama ekran kartını kullanmaz veya VMware Workstation Player deneyin. Her ikisi de amacı uğrunda güzel programlar VMware ekran kartını kullanabildiğim için tavsiyemdir.
VB ile ücretsiz kapışabilen bir uygulama yok bence. Ben de midem bulana bulana kullanıyorum. Nefret ediyorum ama para vermek istemediğim için devam ediyorum kullanmaya.
Hyper-V kullanabilirsiniz ama ekran kartını kullanmaz veya VMware workstation Player deneyin. Her ikisi de amacı uğrunda güzel programlar VMware ekran kartını kullanabildiğim için tavsiyemdir.
Siber güvenlik ile uğraştığım için Kali Linux'i sanal makineye kuruyorum ama Hyper-V kurduğum zaman Kali Linux'i çalıştıramıyor.
VMware Player ve Pro arasında farklar nedir söyler misiniz?