theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #11 Ben kurmaya geçiyorum o zaman Kurduğumda sanal makinem üzerinden konu açarım inşallah
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #12 Yilmaz04 dedi: Hayır zararı olmaz. En tehlikeli virüsü sanal makinede denesen bile bilgisayarınızdan kısayol bile silemez, hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı virüsler ağ üzerinden bulaşabilir yanlış bilgi vermeyin. @tekno_lokum neden "hahaha" attınız ?
Yilmaz04 dedi: Hayır zararı olmaz. En tehlikeli virüsü sanal makinede denesen bile bilgisayarınızdan kısayol bile silemez, hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı virüsler ağ üzerinden bulaşabilir yanlış bilgi vermeyin. @tekno_lokum neden "hahaha" attınız ?
tekno_lokum Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #13 Xallt dedi: Bazı virüsler ağ üzerinden bulaşabilir yanlış bilgi vermeyin. @tekno_lokum neden "hahaha" attınız ? Genişletmek için tıkla... Geri aldım. Sanal Makinede ağ bağlantısı kablolu olarak olduğu için bulaşmaz diye düşündüm.
Xallt dedi: Bazı virüsler ağ üzerinden bulaşabilir yanlış bilgi vermeyin. @tekno_lokum neden "hahaha" attınız ? Genişletmek için tıkla... Geri aldım. Sanal Makinede ağ bağlantısı kablolu olarak olduğu için bulaşmaz diye düşündüm.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #14 Sanallaştırmamı aktif ettim @körbiginar Virüsle falan işim yok arkadaşlar.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 30 Nisan 2021 #15 Zarar vermez.
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #16 Xallt dedi: Bazı virüsler ağ üzerinden bulaşabilir yanlış bilgi vermeyin. @tekno_lokum neden "hahaha" attınız ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş da bizahmet virüs deneyecekse ağa bağlamasın.
Xallt dedi: Bazı virüsler ağ üzerinden bulaşabilir yanlış bilgi vermeyin. @tekno_lokum neden "hahaha" attınız ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş da bizahmet virüs deneyecekse ağa bağlamasın.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #17 Yilmaz04 dedi: Arkadaş da bizahmet virüs deneyecekse ağa bağlamasın. Genişletmek için tıkla... Bu kararı verecek kişi siz değilsiniz .
Yilmaz04 dedi: Arkadaş da bizahmet virüs deneyecekse ağa bağlamasın. Genişletmek için tıkla... Bu kararı verecek kişi siz değilsiniz .
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #18 Xallt dedi: Bu kararı verecek kişi siz değilsiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam o virüsü tüm gün ararken sanal makinede çalıştırırken ağı kapatması gerektiğini söyleyen en az bir uyarıyla karşılaşmıştır. Hem zaten denemesi eğlenceli olan visürler Memz virüsü, You are an idiot vs. bunlar da ağa karışmaz.
Xallt dedi: Bu kararı verecek kişi siz değilsiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam o virüsü tüm gün ararken sanal makinede çalıştırırken ağı kapatması gerektiğini söyleyen en az bir uyarıyla karşılaşmıştır. Hem zaten denemesi eğlenceli olan visürler Memz virüsü, You are an idiot vs. bunlar da ağa karışmaz.
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 30 Nisan 2021 #19 Alakası bile yok, sadece Makineye vereceğin RAM ve CPU miktarını iyi ayarla, hiç bir sorun olmaz.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #20 Merhaba, Ubuntu'yu kurabildim ancak sanal makine penceresi çok kötü oldu, bunu nasıl düzeltebilirim? @körbiginar
Merhaba, Ubuntu'yu kurabildim ancak sanal makine penceresi çok kötü oldu, bunu nasıl düzeltebilirim? @körbiginar