C_comce Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 24 23 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar sanal makine kullanarak Win XP kullanıyordum ama anahtar kodu istiyor. Artık kullanamıyorum, nasıl çözebilirim bu işi? Çok önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2024
Merhaba arkadaşlar sanal makine kullanarak Win XP kullanıyordum ama anahtar kodu istiyor. Artık kullanamıyorum, nasıl çözebilirim bu işi? Çok önemli.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.525 Çözümler 27 Yer İstanbul 24 Şubat 2024 #2 C_comce dedi: Merhaba arkadaşlar sanal makine kullanarak Win XP kullanıyordum ama anahtar kodu istiyor. Artık kullanamıyorum, nasıl çözebilirim bu işi? Çok önemli. Genişletmek için tıkla... İstersen bu bağlantıdan istemezsen internette çoklukla var zaten kankam 2 saniyede bulursun sanal makine zaten sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
C_comce dedi: Merhaba arkadaşlar sanal makine kullanarak Win XP kullanıyordum ama anahtar kodu istiyor. Artık kullanamıyorum, nasıl çözebilirim bu işi? Çok önemli. Genişletmek için tıkla... İstersen bu bağlantıdan istemezsen internette çoklukla var zaten kankam 2 saniyede bulursun sanal makine zaten sıkıntı olmaz.