metalsu Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 67 14 Haziran 2023 #1 Merhaba, sanal makine kurup oradan CS:GO oynamak istiyorum. Hangi program üzerinden yaparım bilgisi olan söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Merhaba, sanal makine kurup oradan CS:GO oynamak istiyorum. Hangi program üzerinden yaparım bilgisi olan söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 metalsu dedi: Merhaba, sanal makine kurup oradan CS:GO oynamak istiyorum. Hangi program üzerinden yaparım bilgisi olan söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Virtualbox, VMware vb. kullanabilirsiniz.
metalsu dedi: Merhaba, sanal makine kurup oradan CS:GO oynamak istiyorum. Hangi program üzerinden yaparım bilgisi olan söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Virtualbox, VMware vb. kullanabilirsiniz.
metalsu Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 67 15 Haziran 2023 #3 Kasa dedi: Virtualbox, VMware vb. kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum "your graphics hardware does not support all features (csm) needed to run this game"
Kasa dedi: Virtualbox, VMware vb. kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum "your graphics hardware does not support all features (csm) needed to run this game"
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.457 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 15 Haziran 2023 #4 metalsu dedi: Oradan yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum "your Graphics hardware does not Support all features (CSM) needed to run this Game" Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcindeki olmayan grafik kartından beslenmeye çalışıyor, bunu çözmek için GPU passthrought yapman gerek o da çok zahmetli ve Windows'ta olmuyor bildiğim kadarıyla (şu ana kadar bende beceremedim bu arada :d)
metalsu dedi: Oradan yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum "your Graphics hardware does not Support all features (CSM) needed to run this Game" Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcindeki olmayan grafik kartından beslenmeye çalışıyor, bunu çözmek için GPU passthrought yapman gerek o da çok zahmetli ve Windows'ta olmuyor bildiğim kadarıyla (şu ana kadar bende beceremedim bu arada :d)