T TheCan3 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Merhaba, VMware programını kullanıyorum. Karşı taraf IP'mi araştırdığında işletim sistemim VMware olarak gözüküyor. Bunu engellemenin yolu var mı? İşletim sistemini normal Windows işletim sistemi olarak göstertebilir miyiz?
Merhaba, VMware programını kullanıyorum. Karşı taraf IP'mi araştırdığında işletim sistemim VMware olarak gözüküyor. Bunu engellemenin yolu var mı? İşletim sistemini normal Windows işletim sistemi olarak göstertebilir miyiz?
ttbackbone Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 106 11 Eylül 2024 #2 monitor_control.restrict_backdoor = "true" isolation.tools.getPtrLocation.disable = "true" isolation.tools.setPtrLocation.disable = "true" isolation.tools.setVersion.disable = "true" isolation.tools.getVersion.disable = "true" Bu kodları kullanabilirsin vmx veya vmdk dosyasına. Artı 0 Eksi
monitor_control.restrict_backdoor = "true" isolation.tools.getPtrLocation.disable = "true" isolation.tools.setPtrLocation.disable = "true" isolation.tools.setVersion.disable = "true" isolation.tools.getVersion.disable = "true" Bu kodları kullanabilirsin vmx veya vmdk dosyasına.