3exec3 Centipat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Kali Linux sanal makineda kablolu ve kablosuz ağa bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Makinanın ağ ayarları: 3exec3 dedi: Kali Linux sanal makinada kablolu ve kablosuz ağa bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Makinanın ağ ayarları: Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 20 Mart 2022
Kali Linux sanal makineda kablolu ve kablosuz ağa bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Makinanın ağ ayarları: 3exec3 dedi: Kali Linux sanal makinada kablolu ve kablosuz ağa bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Makinanın ağ ayarları: Genişletmek için tıkla...
O oyayeronu Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 212 Çözümler 8 21 Mart 2022 #2 Merhaba. Köprü bağdaştırıcısı yerine diğer seçenekleri deneyin, NAT var ise seçebilirsiniz. Adı kısmında galiba driver seçili, onu değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.
Merhaba. Köprü bağdaştırıcısı yerine diğer seçenekleri deneyin, NAT var ise seçebilirsiniz. Adı kısmında galiba driver seçili, onu değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.