asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Sanal makinede takılırken birden Malwarebytes uyarı verdi. Bu nasıl oldu? Sanal makinede geziyordum sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2021
Sanal makinede takılırken birden Malwarebytes uyarı verdi. Bu nasıl oldu? Sanal makinede geziyordum sadece.
3 397444 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Makaleler 10 Çözümler 10 28 Mart 2021 #2 Gerçek zamanlı iletim protokolü tespiti (Real time transport protocol -RTP- detection) Hiçbir fikrim yok. Bağlantıları VirusTotal'de tarattığımda zararlı olmadıklarını gördüm. Network ve security bilen birisi incelerse daha uygun olur. Artı 0 Eksi
Gerçek zamanlı iletim protokolü tespiti (Real time transport protocol -RTP- detection) Hiçbir fikrim yok. Bağlantıları VirusTotal'de tarattığımda zararlı olmadıklarını gördüm. Network ve security bilen birisi incelerse daha uygun olur.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Mart 2021 #3 Biri borsa analiz şirketi diğeri ise şüpheli ad.fly kullanan bir zararlı olabilir. Bu da girdiğin yere göre ne olduğuna göre değişir. Zararlı olarak değerlendirip engellemiş. Artı 0 Eksi
Biri borsa analiz şirketi diğeri ise şüpheli ad.fly kullanan bir zararlı olabilir. Bu da girdiğin yere göre ne olduğuna göre değişir. Zararlı olarak değerlendirip engellemiş.