Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 29 Nisan 2024 #1 Merhaba. Sanal makineyi kurar kurmaz CMD'den Windows'u aktifleştirdim. VMware'den herhangi bir ayar yapmadım. Ana bilgisayarıma bir şey olur mu?
Merhaba. Sanal makineyi kurar kurmaz CMD'den Windows'u aktifleştirdim. VMware'den herhangi bir ayar yapmadım. Ana bilgisayarıma bir şey olur mu?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #2 Hirpi35 dedi: Merhaba. Sanal makineyi kurar kurmaz CMD'den Windows'u aktifleştirdim. VMware'den herhangi bir ayar yapmadım. Ana bilgisayarıma bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ağ kullanıyor. Bir şey olmaz ama bence etkinleştirmeden kullanın.
Hirpi35 dedi: Merhaba. Sanal makineyi kurar kurmaz CMD'den Windows'u aktifleştirdim. VMware'den herhangi bir ayar yapmadım. Ana bilgisayarıma bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ağ kullanıyor. Bir şey olmaz ama bence etkinleştirmeden kullanın.
Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 29 Nisan 2024 #3 Kerim Demirkaynak dedi: Paylaşımlı ağ kullanıyor. Bir şey olmaz ama bence etkinleştirmeden kullanın. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bir ayarı açmak için etkinleştirmiştim hocam bir sıkıntı çıkmazsa öyle kullanacağım.
Kerim Demirkaynak dedi: Paylaşımlı ağ kullanıyor. Bir şey olmaz ama bence etkinleştirmeden kullanın. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bir ayarı açmak için etkinleştirmiştim hocam bir sıkıntı çıkmazsa öyle kullanacağım.
hursitwww Kilopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 446 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #4 Hayır bir sorun olmaz.
Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 30 Nisan 2024 #5 hursitwww dedi: Hayır bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.