Merhabalar, VMware kullanarak Waydroid'i denemeye çalışıyorum. Buradan bakarak gerekli servisleri başlattıktan sonra ayarları açmaya çalışıyorum ve açılıp kapanma sorunu gerçekleşiyor.
sudo systemdtl enable waydroid-container.service komutunu çalıştır ve yeniden başlat bakalım. Sonra hangi aşamada, hangi sorunu yaşadığını paylaşırsın. waydroid komutun sonuna -v eklersen verbose kipte çalışır, böylece belki bir ipucu yakalanabilir.
sudo systemdtl enable waydroid-container.service komutunu çalıştır ve yeniden başlat bakalım. Sonra hangi aşamada, hangi sorunu yaşadığını paylaşırsın. Waydroid komutun sonuna -v eklersen verbose kipte çalışır, böylece belki bir ipucu yakalanabilir.
O komutu girdikten sonra 2-3 satır yazı çıktı bir şey anlamadım. Kusura bakmayın hocam. Uzun zamandır herhangi bir Linux dağıtımını kullanmadığım için biraz zorluk çekiyorum.
Neyse o yazanlar paylaş. Bir de şunu yükle, yukarıdaki bir ekran görüntüsünde başlatılamayan Clipboard manager ile ilgili hata yazıyordu. Waydroid - ArchWiki
Çıktıları ekran görüntüsü yerine, kod etiketi ile foruma yapıştırarak paylaş lütfen.
Neyse o yazanlar paylaş. Bir de şunu yükle, yukarıdaki bir ekran görüntüsünde başlatılamayan Clipboard manager ile ilgili hata yazıyordu. Waydroid - ArchWiki
Çıktıları ekran görüntüsü yerine, kod etiketi ile foruma yapıştırarak paylaş lütfen.