J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Selamlar arkadaşlar, biraz absürt bir soru olacak, sanal makinedeki işletim sistemimize istediğim kadar RAM verebiliyor muyum?
Selamlar arkadaşlar, biraz absürt bir soru olacak, sanal makinedeki işletim sistemimize istediğim kadar RAM verebiliyor muyum?
ok3902 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 4 Kasım 2020 #2 Janissaryyyyyyy dedi: Selamlar arkadaşlar, biraz absürt bir soru olacak, sanal makinedeki işletim sistemimize istediğim kadar RAM verebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Mesela bilgisayarının RAM'i 2 GB ise 2 GB'dan fazla veremezsin ya da 2 GB'da veremezsin en fazla 1.5 GB verirsin.
Janissaryyyyyyy dedi: Selamlar arkadaşlar, biraz absürt bir soru olacak, sanal makinedeki işletim sistemimize istediğim kadar RAM verebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Mesela bilgisayarının RAM'i 2 GB ise 2 GB'dan fazla veremezsin ya da 2 GB'da veremezsin en fazla 1.5 GB verirsin.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 4 Kasım 2020 #3 Evet, ama sadece gerçek RAM miktarınız kadar.