Sanal Makinedeki macOS Nasıl Güncellenir?

MBerat

Hectopat
Merhaba arkadaşlar VMware Workstation kullanarak macOS Catalina 10.15.3 kurdum. Sanal makine kullanmamın asıl sebebi Xcode ile geliştirme yapmak fakat kullandığım sürüm Xcode'u desteklemediği için Xcode'u indiremiyorum. Sanal makinemi güncellemek için ne yapmam gerek? Direkt ayarlar sekmesinden 'software Update' yapsam sorunsuz Update atar mı? Ve son olarak Update'siz biz çözüm yolu var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar VMware Workstation kullanarak macOS Catalina 10.15.3 kurdum. Sanal makine kullanmamın asıl sebebi Xcode ile geliştirme yapmak fakat kullandığım sürüm Xcode'u desteklemediği için Xcode'u indiremiyorum. Sanal makinemi güncellemek için ne yapmam gerek? Direkt ayarlar sekmesinden 'software Update' yapsam sorunsuz Update atar mı? Ve son olarak Update'siz biz çözüm yolu var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Update dene. Eğer olmazsa kurulum dosyaları ile istediğiniz macOS sürümünü kurabilirsin.

Xcode eski sürümlerini kurabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam Xcode 12 sürümü Catalina için uyumlu.

Apple Store da indiremezsiniz diyor sürümüm yetersiz olduğu için yani demek istediğiniz şey bu attığınız siteden eski sürüm Xcode indirerek kullanabilirim? Kusura bakmayın hiç bilgi sahibi değilim bu konularda.
Yardımınız için şimdiden teşekkürker.

Dediğiniz gibi xcode u kurdum fakat xcodedan sonra brew i kurmak istiyorum fakat brew kurma komutunu terminale yazdığımda Can't install the software because it is not currently available from the software Update server. Hatasi aliyorum. Bu sorunu nasıl asabilirim?
Evet, attığım siteden size uygun olan sürümün .dmg dosyasını indirip kuracaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı