ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 17 Şubat 2025 #1 İnternetten bazı oyunlar için dosyalar indiriyorum. Fakat grabber olma ihtimaline karşı sanal makineden açıyorum. Eğer grabber çıkarsa sanal makineden ana makineme bulaşabilir mi? VirtualBox kullanıyorum.
İnternetten bazı oyunlar için dosyalar indiriyorum. Fakat grabber olma ihtimaline karşı sanal makineden açıyorum. Eğer grabber çıkarsa sanal makineden ana makineme bulaşabilir mi? VirtualBox kullanıyorum.
Elajee Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Birçok uygulamayı ordan kullanmış biri olarak bir problem yaşamazsınız.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.346 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Bulaşmaz.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 17 Şubat 2025 #4 balkann dedi: Bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... VirtualBox'tan herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? Elajee dedi: Birçok uygulamayı ordan kullanmış biri olarak bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla...
balkann dedi: Bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... VirtualBox'tan herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? Elajee dedi: Birçok uygulamayı ordan kullanmış biri olarak bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla...
8 894126 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 131 17 Şubat 2025 #5 ahmet_kıran dedi: VirtualBox'tan herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok bulaşmaz.
ahmet_kıran dedi: VirtualBox'tan herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok bulaşmaz.