Sanal mekanik klavye programı zararlı mı?

Extolss

Centipat
Daha fazla  
Şimdi indirdim ama bunu kullanıyorum ses driverlarına zararı falan olur mu ya da kulağa çünkü çok güzel bir de RDR 2 oynarken gelmıyor ama baska oyunlarda gelıyor RDR 2 crack olduğunu ıcın olabılır herhalde yardımcı olursan sevinirim. Ya da başka yararı veya zararı var mıdır şu an bunu yazarken bıle kullanıyorum para yok ne yapalım boyle ıdare ediyoruz gayet hoş oluyor.

Zararı olmaz fakat gereksiz bir aralar bende kullanmıştım. Ses gecikmeli geliyor ve iyi ses değil. Fakat siz seviyorsanız kullanabilirsiniz.

Güvenilir bir yerden indirilmediyse keylogger olma ihtimali yüksek ve mekanikle aynı hissi vermez zaten 5 10 gün sonra da bayar yani ses için verilerinizi tehlikeye atmaya gerek yok ama illa kullanacağım diyorsanız ses driver larına zararı olmaz.

Zararı olmaz fakat gereksiz bir aralar bende kullanmıştım. Ses gecikmeli geliyor ve iyi ses değil. Fakat siz seviyorsanız kullanabilirsiniz.

Yani şu an ses gecikmesi yok zararı da yoksa kullanırım.

Güvenilir bir yerden indirilmediyse keylogger olma ihtimali yüksek ve mekanikle aynı hissi vermez zaten 5 10 gün sonra da bayar yani ses için verilerinizi tehlikeye atmaya gerek yok ama illa kullanacağım diyorsanız ses driver larına zararı olmaz.

Şimdi key logger oldugunu nereden anlayacağım korktum sildim kendi güvenli sitesinden indireceğim yani Technopat'ta orası güvenli diyorlar bir şey olur mu PC.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı