Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 19 Ekim 2024 #1 Android TV kullanıyorum ve bazı kullandığım uygulamalarda mouse kullanmam gerekiyor fakat USB'yi takarken tak çıkar uğraştırıyor. Android TV ile kendi telefonum arasında bir mouse uygulaması kullanabilir miyim televizyona bağlayıp simüle edecek?
Android TV kullanıyorum ve bazı kullandığım uygulamalarda mouse kullanmam gerekiyor fakat USB'yi takarken tak çıkar uğraştırıyor. Android TV ile kendi telefonum arasında bir mouse uygulaması kullanabilir miyim televizyona bağlayıp simüle edecek?
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #2 Android TV ADB mouse keyboard var ama kullanmadım yorum yapamayacağım bir deneyin isterseniz.
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 20 Ekim 2024 #3 ErayCR dedi: Android TV ADB mouse keyboard var ama kullanmadım yorum yapamayacağım bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tutorial linki var mı acaba?
ErayCR dedi: Android TV ADB mouse keyboard var ama kullanmadım yorum yapamayacağım bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tutorial linki var mı acaba?