Sanal numara için site önerisi

Hortlatıyorumda hocam onayal.net güvenilirmi vpn bişey gerekir mi ? yada kripto vs normal kartımla almak istiyorum illegal bişey yapmiycam sorun olur mu ?
onayal.net in hırsız olduğunu, daha bir ay önce başıma geleni yukarda anlattım Görmedin herhalde

onayal.net in hırsız olduğunu, daha bir ay önce başıma geleni yukarda anlattım Görmedin herhalde
Görmedim hocam halende mesajinizi göremedim konudaki mesaj kalabalığından bende ordan aldım şuanlık sıkıntı yok.

Görmedim hocam halende mesajinizi göremedim konudaki mesaj kalabalığından galiba smsparktan aldım umarım sorun olmaz.

onaylar.net il alabilirsiniz kendi sitem shopier ile para yatırılıyor anında geçiyor hesaba.

Eskilerden sanalonay.com var, sağlayıcı sayıları çok fazla, sahipleri de yazılımcı olduğu için pekçok konuda yardımcı olabiliyor, çok nazik ve kibarlar. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…