Sanal numara kullanmak mantıklı mı?

silcoofficiall

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX 3050
Modeli: NVIDIA
RAM: 16 GB
SSD: 512 GB
Ekran boyutu (inç): 15.6 inç
Ekran boyutu (cm): 39.6 cm
İşlemci Çekirdeği: Yüksek (8 Çekirdek)
İşlemci: intel i7 14th 14700k
Meslek
İç Mimarlık (bölüm)
Sanal numara almayı düşünüyorum (kanunda yasak değilse), bu numaranın bana ne gibi yararları olur? SIM swap saldırılarına karşı korunabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasak değil, sadece yasal ve güvenilir bir sağlayıcıdan almanız önemli. Lakin SIM swap olayında pek işe yarayacağını düşünmüyorum zira o daha çok ana hattın ele geçirilmesiyle ilgili.

Yasak değil. Platformlara üye olurken kendi numaranı vermek yerine bu numarayı verebilirsin.

Yasallığı hakkında bir fikrim yok ancak güvenilir bir yerden almanız önemli. 3 ay sonra numaraya erişiminizi kaybederseniz ve aynı numara başkasına satılırsa sizin için çok da iyi olmaz.

Yasak değil, sadece yasal ve güvenilir bir sağlayıcıdan almanız önemli. Lakin SIM swap olayında pek işe yarayacağını düşünmüyorum zira o daha çok ana hattın ele geçirilmesiyle ilgili.
Fiziksel hatlarda SIM swap daha kolay. Sanal bir numara üzerinde yetkisiz şekilde transfer işlemi yapılamaz. Üstelik 2 adımlı doğrulama kullanarak hesaplarımı güvence altına alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…