Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.306 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Hattım kapandı, bu yüzden sanal numara arıyorum. Telegram'a gireceğim. Nasıl alabilirim? (Mümkünse ücretsiz olsun tek seferlik giriş yapmam yeterli.)
Hattım kapandı, bu yüzden sanal numara arıyorum. Telegram'a gireceğim. Nasıl alabilirim? (Mümkünse ücretsiz olsun tek seferlik giriş yapmam yeterli.)
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 23 Şubat 2025 #2 Yerayay dedi: Hattım kapandı, bu yüzden sanal numara arıyorum. Telegram'a gireceğim. Nasıl alabilirim? (Mümkünse ücretsiz olsun tek seferlik giriş yapmam yeterli.) Genişletmek için tıkla... ücretsşz bulmanız zor olabilir ve bazıları çalışmaz o yüzden quackr a bakabilirsiniz
Yerayay dedi: Hattım kapandı, bu yüzden sanal numara arıyorum. Telegram'a gireceğim. Nasıl alabilirim? (Mümkünse ücretsiz olsun tek seferlik giriş yapmam yeterli.) Genişletmek için tıkla... ücretsşz bulmanız zor olabilir ve bazıları çalışmaz o yüzden quackr a bakabilirsiniz