Sanal ortamda gelir elde etme

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler.
Arkadaşlar boş vakitlerimde sanal yoldan, para kazanmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir şeyler al sat yapmak istiyorum. Ama ne olabilir? 17 yaşındayım. Kendi köyümüzde mısır sulaması yapıyorum. Babam doğru düzgün 1 kuruş para vermediği için bende istemiyorum hâliyle. Neler tavsiye edersiniz?

Ben harçlığımı Valorant unranked hesap satarak yapıyorum

Sanal ortamda beraber iş yapabiliriz isterseniz herkesin ortağı olmalı öyle daha kolay olur bir de iş fikri gelirse güzel beraber güzel işler yaparız.

Burada söylenmeyecek işlerle kazanabilirsin. Kripto olarak kazanıyorum günde 25-50$ arası

Ne gibi bir ortaklık?

Güzel yapılabilir ama satmak istediğini de sorun çıkarma ihtimali nedir?

Kaliteli yaparsan sıkıntı çıkarmıyor şimdiye kadar 2.5k para kazandım daha önce hiç sorun yaşamadım

Ayrıyeten Discord üzerinde Roblox trade sunucum vardı sildim orayı ancak günlük getirisi 120-150$'dı PayPal CashApp Papara Crypto ile ödeme alıyordum.

Ben Team Fortress 2 ve CS:GO eşyalarını satarak her gün kar ediyorum. Sende bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…