Khemani Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 60 20 Mart 2020 #1 Sanal RAM ayarları nasıl olmalı? Sanal RAM FPS arttırır mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.692 Makaleler 21 Çözümler 99 20 Mart 2020 #2 Hayır oyunun çökmesini engeller sadece. Hiç kurcalama Windows kendisi ayarlıyor zaten.
die for you Picopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 303 Çözümler 1 Yer Holyvuud Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 FalconPolat dedi: Hayır oyunun çökmesini engeller sadece. Hiç kurcalama Windows kendisi ayarlıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben uygulama yapıyorum ve uygulamayı deneyebilmek için sanal telefon oluşturmam gerekiyor ama PC'nin bütün RAM'ini kullanıyor neredeyse ve diğer uygulamalar düzgün çalışamayabiliyor sanal RAM'i arttırsam faydası olur mu?
FalconPolat dedi: Hayır oyunun çökmesini engeller sadece. Hiç kurcalama Windows kendisi ayarlıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben uygulama yapıyorum ve uygulamayı deneyebilmek için sanal telefon oluşturmam gerekiyor ama PC'nin bütün RAM'ini kullanıyor neredeyse ve diğer uygulamalar düzgün çalışamayabiliyor sanal RAM'i arttırsam faydası olur mu?