m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 24 Nisan 2020 #1 Evet arkadaşlar 6 GB RAM'im var geçen sene bir video da görmüştüm yaptım ama PC çökmüştü çökmeden buraya ne yazmalıyım performans için.
Evet arkadaşlar 6 GB RAM'im var geçen sene bir video da görmüştüm yaptım ama PC çökmüştü çökmeden buraya ne yazmalıyım performans için.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 24 Nisan 2020 #2 Uğraşma bir halta yaramıyor.
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 254 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #3 Genelde kendi raminin 3 katını yazman gerekir yani 18432 yazman lazım her iki boşluğa da tabii öncelikle yukarıdaki tiki işaretlemen lazım sonra özel boyuta tıklayıp her iki tarafa da 18432 yaz.
Genelde kendi raminin 3 katını yazman gerekir yani 18432 yazman lazım her iki boşluğa da tabii öncelikle yukarıdaki tiki işaretlemen lazım sonra özel boyuta tıklayıp her iki tarafa da 18432 yaz.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 24 Nisan 2020 #4 Bırakın otomatikte kalsın. Windows kendisi ayarlıyor.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 24 Nisan 2020 #5 Alpha Centauri dedi: Bırakın otomatikte kalsın. Windows kendisi ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Araştırmama göre oyunlarda RAM kadar olmasa da performans sağlıyormuş.
Alpha Centauri dedi: Bırakın otomatikte kalsın. Windows kendisi ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Araştırmama göre oyunlarda RAM kadar olmasa da performans sağlıyormuş.
ExplosionİnTheNight Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 75 Yer Soviet Union 24 Nisan 2020 #6 m47 dedi: Evet arkadaşlar 6 GB RAM'im var geçen sene bir video da görmüştüm yaptım ama PC çökmüştü çökmeden buraya ne yazmalıyım performans için. Eki Görüntüle 544513Eki Görüntüle 544514 Genişletmek için tıkla... Boşver, Bence bir işe yaramıyor. İlla bilgisayarın hızlansın istiyorsan lubuntu kurabilirsin.
m47 dedi: Evet arkadaşlar 6 GB RAM'im var geçen sene bir video da görmüştüm yaptım ama PC çökmüştü çökmeden buraya ne yazmalıyım performans için. Eki Görüntüle 544513Eki Görüntüle 544514 Genişletmek için tıkla... Boşver, Bence bir işe yaramıyor. İlla bilgisayarın hızlansın istiyorsan lubuntu kurabilirsin.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 24 Nisan 2020 #7 ExplosionİnTheNight dedi: Boşver, Bence bir işe yaramıyor. İlla bilgisayarın hızlansın istiyorsan lubuntu kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Lubuntu'nun kullanımı biraz zor Linux Mint XFCE daha iyi bence.
ExplosionİnTheNight dedi: Boşver, Bence bir işe yaramıyor. İlla bilgisayarın hızlansın istiyorsan lubuntu kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Lubuntu'nun kullanımı biraz zor Linux Mint XFCE daha iyi bence.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.692 Makaleler 21 Çözümler 99 24 Nisan 2020 #8 Sanal RAM dediğin şey diskte geçici bir dosya oluşturmak diskini geçici RAM olarak kullanıyor. RAM yetmediği zaman işe yarar performans falan artmaz.
Sanal RAM dediğin şey diskte geçici bir dosya oluşturmak diskini geçici RAM olarak kullanıyor. RAM yetmediği zaman işe yarar performans falan artmaz.
ExplosionİnTheNight Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 75 Yer Soviet Union 24 Nisan 2020 #9 Menü de arama yeri yok o kadar. Ben Lubuntudan yazıyorum. Bir de ekran görüntüsü alamıyorsun.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 24 Nisan 2020 #10 ExplosionİnTheNight dedi: Menü de arama yeri yok o kadar. Ben Lubuntudan yazıyorum. Bir de ekran görüntüsü alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Arama yeri aslında 19.10 sürümde var. Windows kullandıktan sonra alışması biraz zor gibi geldi bana.
ExplosionİnTheNight dedi: Menü de arama yeri yok o kadar. Ben Lubuntudan yazıyorum. Bir de ekran görüntüsü alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Arama yeri aslında 19.10 sürümde var. Windows kullandıktan sonra alışması biraz zor gibi geldi bana.