Sanal satıcılar kodları nereden alıyor?

BeratKzmz

Hectopat
İnternette çok değil 1-2 dakika ararsanız bulabileceğiniz 30TL'ye Xbox Game Pass kodu / Disney+ kodu ya da random oyun hesapları bulabileceğiniz yerler var ve açıkçası merak ediyorum bu adamlar nasıl bunlara erişebiliyor diye random hesapları vs. anlıyorum çalınan toptan satılan hesaplar ancak Game Pass, diney+ gibi şeyleri nasıl kendi sitesinden ucuza satabilirler? İlk başta aklıma plati.ru geldi ancak orada da böyle bir şey yok.

Ucuza Netflix, Disney+ ve YouTube premium satan yerler 5 kişilik hesap oluşturuyor ve her bir oturumu 40 liraya falan veriyor veya 25-30 o civarlarda yani 5 kişilik Netflix hesabın tamamı sizin olmuyor admin size kendi hesabını veriyor diyor ki şu profil sana ait şifren ise bu şifreyi unutursan bana şu numaradan falan ulaş diyor ama Game Pass benzeri sistemler nasıl çalışıyor bilmiyorum eğer Microsoft ile anlaşıp kod satacağım demişse öyle olabilir aynı BİM'de App Store cüzdan kodu satılması gibi.

@MK061 açıklar mısın bize bu hesap işleri nasıl yapılıyor madem yorumumu beğenmedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…