Crip Yoctopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Selam ben bir oyun serveri kuracağım. Kuracağım server 32 GB RAM 8CPU 120GB SSD VDS ile kuracağım sorum şu. Anlik kac Online kaldırır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Selam ben bir oyun serveri kuracağım. Kuracağım server 32 GB RAM 8CPU 120GB SSD VDS ile kuracağım sorum şu. Anlik kac Online kaldırır?
Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mart 2023 #2 Crip dedi: Selam ben bir oyun serveri kuracağım. Kuracağım server 32 GB RAM 8CPU 120GB SSD VDS ile kuracağım sorum şu. Anlik kac Online kaldırır? Genişletmek için tıkla... Oyundan oyuna değişir hocam oyun nedir?
Crip dedi: Selam ben bir oyun serveri kuracağım. Kuracağım server 32 GB RAM 8CPU 120GB SSD VDS ile kuracağım sorum şu. Anlik kac Online kaldırır? Genişletmek için tıkla... Oyundan oyuna değişir hocam oyun nedir?
Crip Yoctopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #3 Eskiden İzlediğimiz dedi: Oyundan oyuna değişir hocam oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Growtopia adlı bir oyun bu oyun zaten sunucuyu zorlaması imkansiz.
Eskiden İzlediğimiz dedi: Oyundan oyuna değişir hocam oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Growtopia adlı bir oyun bu oyun zaten sunucuyu zorlaması imkansiz.
Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mart 2023 #4 Crip dedi: Growtopia adlı bir oyun bu oyun zaten sunucuyu zorlaması imkansiz. Genişletmek için tıkla... Hocam private server'a çok kişi girmez zaten 4 gb ram bile yeter. Eğer olur da fazla kişi girmeye başlarsa yükseltirsiniz.
Crip dedi: Growtopia adlı bir oyun bu oyun zaten sunucuyu zorlaması imkansiz. Genişletmek için tıkla... Hocam private server'a çok kişi girmez zaten 4 gb ram bile yeter. Eğer olur da fazla kişi girmeye başlarsa yükseltirsiniz.