4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Ağustos 2022 #21 Paylaşmadığını nereden biliyorsun diyorsun gizlilik politikasında diyor ki paylaşırız şimdiye kadar hiç yapmadık ama paylaşırız.
Paylaşmadığını nereden biliyorsun diyorsun gizlilik politikasında diyor ki paylaşırız şimdiye kadar hiç yapmadık ama paylaşırız.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.516 Makaleler 49 Çözümler 12 20 Ağustos 2022 #22 475454 dedi: Daha da yapmam zaten. Genişletmek için tıkla... İyi olur.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Ağustos 2022 #23 Adamların beyninin içini bilemem sadece yasal bilgilere göre makale paylaştım.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #24 475454 dedi: Paylaşmadığını nereden biliyorsun diyorsun gizlilik politikasında diyor ki paylaşırız şimdiye kadar hiç yapmadık ama paylaşırız. Genişletmek için tıkla... Adam paylaşma potansiyeline sahip ki zaten paylaşıyor. Belli. Eğer ki direkt belli ederse topladığını zaten durumu sıkıntı. WhatsApp bunun en iyi örneği.
475454 dedi: Paylaşmadığını nereden biliyorsun diyorsun gizlilik politikasında diyor ki paylaşırız şimdiye kadar hiç yapmadık ama paylaşırız. Genişletmek için tıkla... Adam paylaşma potansiyeline sahip ki zaten paylaşıyor. Belli. Eğer ki direkt belli ederse topladığını zaten durumu sıkıntı. WhatsApp bunun en iyi örneği.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Ağustos 2022 #25 Yavuz_Çetin dedi: Kullanıcı sözleşmesini okumadınız sanırım. Bu kadar önem veriyorsanız gizliliğe okumanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bakın ne dediğinizi bilmiyorsunuz umarım anladınız mı
Yavuz_Çetin dedi: Kullanıcı sözleşmesini okumadınız sanırım. Bu kadar önem veriyorsanız gizliliğe okumanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bakın ne dediğinizi bilmiyorsunuz umarım anladınız mı
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #26 witi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et emin misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu izler misiniz? Ayrıca ortalıkta gezen bir iddia. Yüksek ihtimalle gerçek. Telegram'ın Almanya ile veri paylaştığı iddia ediliyor Veri gizliliğine önem verdiği söyleyen Telegram'ın, kullanıcı verilerini Alman hükümetiyle paylaştığı belirtiliyor. www.google.com
witi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et emin misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu izler misiniz? Ayrıca ortalıkta gezen bir iddia. Yüksek ihtimalle gerçek. Telegram'ın Almanya ile veri paylaştığı iddia ediliyor Veri gizliliğine önem verdiği söyleyen Telegram'ın, kullanıcı verilerini Alman hükümetiyle paylaştığı belirtiliyor. www.google.com
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 20 Ağustos 2022 #27 475454 dedi: Bakın ne dediğinizi bilmiyorsunuz umarım anladınız mı Genişletmek için tıkla... Şu cümlede ne denmek istemiş ben hiçbir şey anlamadım.
475454 dedi: Bakın ne dediğinizi bilmiyorsunuz umarım anladınız mı Genişletmek için tıkla... Şu cümlede ne denmek istemiş ben hiçbir şey anlamadım.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Ağustos 2022 #28 safadoganayss dedi: Şu cümlede ne denmek istemiş ben hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... En az A1 Türkçe gerek anlamak için.
safadoganayss dedi: Şu cümlede ne denmek istemiş ben hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... En az A1 Türkçe gerek anlamak için.
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 20 Ağustos 2022 #29 475454 dedi: En az A1 Türkçe gerek anlamak için. Genişletmek için tıkla... En fazla A1 olması lazım , imla kurallarını bilen birisinin bu yazdığınızı anlaması pek mümkün değil.
475454 dedi: En az A1 Türkçe gerek anlamak için. Genişletmek için tıkla... En fazla A1 olması lazım , imla kurallarını bilen birisinin bu yazdığınızı anlaması pek mümkün değil.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #30 475454 dedi: En az A1 Türkçe gerek anlamak için. Genişletmek için tıkla... Hayatımda sizin kadar eleştiri kaldırmayan bir insan görmedim. Eleştiri kaldıramayacaksanız açmayın bu tür konuları.
475454 dedi: En az A1 Türkçe gerek anlamak için. Genişletmek için tıkla... Hayatımda sizin kadar eleştiri kaldırmayan bir insan görmedim. Eleştiri kaldıramayacaksanız açmayın bu tür konuları.