Sanalgamers.com güvenilir mi?

Crazyboy

Hectopat
Makaleler
1
www.sanalgamers.com üzerinden GTA V hesabı almak istiyorum. Daha önceden bu siteden hesap satın alan biri varsa güvenilir mi söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle 2. el hesaplar veya çalıntı hesaplar satılıyor. Almanızı önermem. Ya da çok daha ucuza Plati.ru dan alın.

Büyük ihtimalle 2. el hesaplar veya çalıntı hesaplar satılıyor. Almanızı önermem. Ya da çok daha ucuza Plati.ru dan alın.
Palit.ru zaten çalinti degilmi bunlarin instangram hesabida var reklamlari bir süru sayfada var diye sordum

Palit.ru zaten çalinti degilmi bunlarin instangram hesabida var reklamlari bir süru sayfada var diye sordum
Evet Plati.ru da çalıntı. Ama dediğiniz site 15-20'ye satarken Plati 1-2 liraya satılıyor. Aynı kaynak, biri daha ucuz diğeri daha pahalı.

Dostum saglam ve guvenilir site istiyorsan www.tiriniti.com bu siteden ayni fiyata alabilirsin bu sitenin guvenilirligine ben kefilim

Bu konuyu bende çok merak ediyorum, BATTLEFIELD V almak istiyorum ama çok pahalı çok.

Sırf uyarmak için üye oldum arkadaşlar, parayı alırken efendim efendim diye hitap eden adam sorun oldugunda yardımcı olamıyoruz birader diye cevap verdi. Hesabı 4-5 kişi kullanıyor oynayamıyorum dedim param boşa gidiyor dedim destek sana tamamen kapanmıştır dedi engelledi adam. Sattıkları hesapları birçok kişiye satıyorlar, sonra da böyle yüzünüze tükürüyorlar zorunuza gider paranızı vermeyin böyle insanlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…