ceyhun45 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Yer Libya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 BIOS'dan sanallaştırmayı açınca, klavye ve fareyi kullanamıyorum. Emülatör'den oyun oynayacağım, sanallaştırma açık olmadığı için çok kasıyor. Ama BIOS'a girebiliyorum çünkü Windows yüklenirken klavye ve fare gidiyor. Çözümünüz varsa sevinirim.
BIOS'dan sanallaştırmayı açınca, klavye ve fareyi kullanamıyorum. Emülatör'den oyun oynayacağım, sanallaştırma açık olmadığı için çok kasıyor. Ama BIOS'a girebiliyorum çünkü Windows yüklenirken klavye ve fare gidiyor. Çözümünüz varsa sevinirim.
Çözüm ceyhun45 18 Temmuz 2021 KaanYalazer dedi: Sebebi bu yüzden olabilir. Bende güncellemenizi tavsiye etmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim ama yinede aynı hatayı alıyorum. Çözdüm. Windows'u güncelledim artık sanallaştırmayı kullanabiliyorum.
KaanYalazer dedi: Sebebi bu yüzden olabilir. Bende güncellemenizi tavsiye etmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim ama yinede aynı hatayı alıyorum. Çözdüm. Windows'u güncelledim artık sanallaştırmayı kullanabiliyorum.
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #2 Bios sürümünüz güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS ceyhun45 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Yer Libya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #3 KaanYalazer dedi: Bios sürümünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Şu an kontrol ettim güncel değil fakat burada sık elektrik kesintisi oluyor. Burda güncelleyemem. Artı 0 Eksi
KaanYalazer dedi: Bios sürümünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Şu an kontrol ettim güncel değil fakat burada sık elektrik kesintisi oluyor. Burda güncelleyemem.
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #4 Sebebi bu yüzden olabilir. Bende güncellemenizi tavsiye etmiyorum o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS ceyhun45 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Yer Libya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 KaanYalazer dedi: Sebebi bu yüzden olabilir. Bende güncellemenizi tavsiye etmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim ama yinede aynı hatayı alıyorum. Çözdüm. Windows'u güncelledim artık sanallaştırmayı kullanabiliyorum. Son düzenleme: 18 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
KaanYalazer dedi: Sebebi bu yüzden olabilir. Bende güncellemenizi tavsiye etmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim ama yinede aynı hatayı alıyorum. Çözdüm. Windows'u güncelledim artık sanallaştırmayı kullanabiliyorum.