Sanalmarketim'den Razer Kraken 7.1 Almak

Guest77

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Razer Kraken 7.1 Surround Mikrofonlu Usb Oyuncu Kulaklığı | sanalmarketim bu siteden Kraken 7.1 almak istiyorum ama sorularım olacak.

Site ne kadar güvenilir ve kargo kaç günde teslim olur? Çünkü diğer ürünlerde süper hızlı gönderi var. Bilenler cevaplarsa bu ürünü almayı planlıyorum.

Süper hızlı gönderi yoksa büyük ihtimal 3 gün tedarik süresi vardır ama bu 1 günde de gerçekleşebilir.
Ama sana şunu söyleyeyim bu dandik oyuncağa 400 TL verme, paranı daha çok hakedecek bir şeylere bak, özellikle amazon üzerinden daha ucuz alternatiflere göz at.

Amazon.com: Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound: Electronics
Amazon.com: SteelSeries Siberia V2 Full-Size Gaming Headset (Red): Electronics
Amazon.com: HyperX Cloud Gaming Headset - Black (KHX-H3CL/WR): Computers & Accessories

Bu ürünler popüler.

Merhaba;
"Sanalmarketim" güvenilir bir sitedir. Bir çok kez oradan alışveriş yaptım. Hem güzel paketliyorlar hem de bir sorununuz/sorunuz olduğunda erkenden cevap veriyorlar. Siteye güvenebilirsin.

İyi Forumlar..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı