A azadiQ Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 5 7535hs RTX 3050 6gb laptop Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Kendimi basit anlamda sanat sever ve üreticisi diye tanımlayabilirim. Benim sorum ve yardım istedim alan satabileceğim nasıl ürünler olabilir? Örneğin şu anda tablo ve tütsülük satıyorum buna benzer şeyler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Kendimi basit anlamda sanat sever ve üreticisi diye tanımlayabilirim. Benim sorum ve yardım istedim alan satabileceğim nasıl ürünler olabilir? Örneğin şu anda tablo ve tütsülük satıyorum buna benzer şeyler.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Dijitalde vektörel çalışmalar yapabilirsiniz yeteneğiniz varsa.
A azadiQ Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 5 7535hs RTX 3050 6gb laptop Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 SpeeQ dedi: Dijitalde vektörel çalışmalar yapabilirsiniz yeteneğiniz varsa. Genişletmek için tıkla... Haklısınız teşekkür ederim ama genelde pek ödeme yanlısı olmuyorlar öte yandan sistemim maalesef buna yetmiyor. Daha metasal fikirleriniz var mı?
SpeeQ dedi: Dijitalde vektörel çalışmalar yapabilirsiniz yeteneğiniz varsa. Genişletmek için tıkla... Haklısınız teşekkür ederim ama genelde pek ödeme yanlısı olmuyorlar öte yandan sistemim maalesef buna yetmiyor. Daha metasal fikirleriniz var mı?