K krmb Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Ben hiçbir şey bilmiyorum sanayi ile ilgili ve meslek öğrenmek için çalışsam adamların yaninda bana para verirler mi az bir şey? Ne verirler? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
Ben hiçbir şey bilmiyorum sanayi ile ilgili ve meslek öğrenmek için çalışsam adamların yaninda bana para verirler mi az bir şey? Ne verirler?
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 22 Mayıs 2025 #2 18 yaşından büyüksek asgari ücret alırsın, 18'den küçüksen yarım veriyorlar. Fabrikada çalışsan da böyle maalesef.
18 yaşından büyüksek asgari ücret alırsın, 18'den küçüksen yarım veriyorlar. Fabrikada çalışsan da böyle maalesef.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.820 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 22 Mayıs 2025 #3 Öyle işe girilmez ki. Çırak olarak girersiniz işte bilgim yok dersiniz. Normal ücret neyse alırsınız öğrenmiş de olursunuz.
Öyle işe girilmez ki. Çırak olarak girersiniz işte bilgim yok dersiniz. Normal ücret neyse alırsınız öğrenmiş de olursunuz.
Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 22 Mayıs 2025 #4 Zatoichi dedi: 18 yaşından büyüksek asgari ücret alırsın, 18'den küçüksen yarım veriyorlar. Fabrikada çalışsan da böyle maalesef. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındaki adamı çırak diye kim alacak ki asgari ücretin yarısınıda ancak birkaç ay çalışıp alabilir.
Zatoichi dedi: 18 yaşından büyüksek asgari ücret alırsın, 18'den küçüksen yarım veriyorlar. Fabrikada çalışsan da böyle maalesef. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındaki adamı çırak diye kim alacak ki asgari ücretin yarısınıda ancak birkaç ay çalışıp alabilir.
nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 22 Mayıs 2025 #5 Tahmini 10-15 falan verirler, ortalama öyle.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 22 Mayıs 2025 #6 krmb dedi: Ben hiçbir şey bilmiyorum sanayi ile ilgili ve meslek öğrenmek için çalışsam adamların yaninda bana para verirler mi az bir şey? Ne verirler? Genişletmek için tıkla... Bende yazın gitmek düşüncesindeyim 18 yaş altıysan asgari ücret veya daha fazlasını bekleme ustadan ustaya göre değişir maaşın
krmb dedi: Ben hiçbir şey bilmiyorum sanayi ile ilgili ve meslek öğrenmek için çalışsam adamların yaninda bana para verirler mi az bir şey? Ne verirler? Genişletmek için tıkla... Bende yazın gitmek düşüncesindeyim 18 yaş altıysan asgari ücret veya daha fazlasını bekleme ustadan ustaya göre değişir maaşın
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 22 Mayıs 2025 #7 Ahmetiweii3 dedi: 18 yaşındaki adamı çırak diye kim alacak ki asgari ücretin yarısınıda ancak birkaç ay çalışıp alabilir. Genişletmek için tıkla... 18 den büyükse asgari ücret, küçükse yarım dedim ya zaten.
Ahmetiweii3 dedi: 18 yaşındaki adamı çırak diye kim alacak ki asgari ücretin yarısınıda ancak birkaç ay çalışıp alabilir. Genişletmek için tıkla... 18 den büyükse asgari ücret, küçükse yarım dedim ya zaten.
Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 22 Mayıs 2025 #8 Zatoichi dedi: 18'den büyükse asgari ücret, küçükse yarım dedim ya zaten. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşında olursa olsun biliyorum küçük rakamlar ama durum bu.
Zatoichi dedi: 18'den büyükse asgari ücret, küçükse yarım dedim ya zaten. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşında olursa olsun biliyorum küçük rakamlar ama durum bu.