Sanayide para var mı?

Sanayi de para var. İşini yaparsan zamanla usta olup çok iyi para kazanabilirsin. Ben bile kendime diyorum bazen. Okumasaydım da sanayiye gitseydim diye.

İşi iyi yaparsan hayvan gibi para var vallahi. 17 yaşındayım ve yaşıtım olan arkadaşım (18'e birkaç ay önce girdi) Ferrari ile Instagram'a hikayeler atıyor, sen düşün. Troll falan da yapmıyorum.
Belki troll değilsin ama çok zor. Ya heralde ömürlük taksit ya da kredi falan çekti heralde.

İşi iyi yaparsan hayvan gibi para var vallahi. 17 yaşındayım ve yaşıtım olan arkadaşım (18'e birkaç ay önce girdi) Ferrari ile Instagram'a hikayeler atıyor, sen düşün. Troll falan da yapmıyorum.

Müşteri aracı ile atıyor olmasın. Eleman olup aracı 1-2 saatliğine kaçıran çok adam gördük.

Yani bu yaşında başlasan parayı 30-35'inde bulursun ama o yaşa kadar psikoloji kalmaz. Tanıdığım bir sürü para kıran sanayici var. Dediğim şeyi söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…