Sanayimiz (!) ürettikçe batıyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim dediğimi anlamadınız.

Marka imajı yaratmak kolay değildir. Üretmek ve geliştirmek, ihraç etmek ile bunu bir ticari eksende sürdürmek ve marka imajı oluşturmak zordur.

Baaykar'ı ele alalım, yakın zamanda öne çıkan bir firma. 1984'te kurulmuş ve ancak 2010'lu yıllardan itibaren aktif olmaya başlayabilmiş. Siyasi sıkıntılar, teknolojik sıkıntılar, ekonomik sıkıntılar ve bunların yanında böylesi bir kuruluşun ilmek ilmek işlenmesi gerekliliği, süreci uzatıyor ve zorlaştırıyor.

Temelimiz yok. Buna rağmen temel olmadan bina dikmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.

Benim dediğimi anlamadınız.

Senin dediğini gayet iyi anladım. Bunlar göz boyamak için yapılmış şeyler ise neden yenileri geliyor. Göz'ü bir yere kadar boyarsın. Ülke gelişim sırası şöyledir savunma>sağlık>tarım>ekonomi
Ülkeni koruyacak kapasiteye geleceksin. Sonra içinle ilgileniceksin. Yunanistan yeni ürettiğimiz silahlara alacağımız denizaltılara inşallah alamazlar diyor. Neden acaba bir düşün yaşın küçüktü hatırladığım kadarıyla 15 falandı. Azıcık araştır.

Cok teşekkürler abi.
Bilir kişinin mesajı başka.

Hocam daha fazla mükemmel atamıyor muyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…