Merhaba,
İstanbul Sancaktepe'de yine bir ev tuttum, ancak bina 4 aylık olduğu için bir alt yapısı yapılmamış hale.
Onun için ne yapmam gerekiyor hızlı bir süreç olsun diye? Normalde ne kadar sürer?
Aynı sokak ta 1000'ye kadar fiber inter var.
Selamlar, Başlıkta da belirttiğim üzere geçirdiğim süreci anlatacağım. Öncelikle bölgemde sadece TT altyapısı bulunduğunu ve 2008 yapımı (13 yaşında) 9 daireli bir binada oturduğumu belirtmek isterim. 61 Mbps destekleyen bir VDSL altyapım vardı. Ancak çok sık kopma sorunu yaşıyordum. Bina...
www.technopat.net
Yukarıdaki konuyla benzer bir yol izleyebilirsiniz.
Bulunduğum bölgede inşaat halindeyken binalara fiber kutular konuyor ve altyapı çekiliyor. Müdürlüğe gidip bilgi alabilirsiniz.
Merhaba,
İstanbul Sancaktepe'de yine bir ev tuttum, ancak bina 4 aylık olduğu için bir alt yapısı yapılmamış hale.
Onun için ne yapmam gerekiyor hızlı bir süreç olsun diye? Normalde ne kadar sürer?
Aynı sokak ta 1000'ye kadar fiber inter var.
Yapacak ne olduğunu bilmiyorum hocam. Binaya geçen ay taşındık, Telekom'la görüştüğümüzde binadan 14-15 kişinin imza getirmesi gerektiğini, eğer getirirlerse 3 ay içinde altyapı getireceklerini, aksi takdirde 3 yılı bulacağını söylediler. Hizmet için onların kapısında yatacağız yani Mahallede tüm binalarda internet altyapısı var (VDSL) ayrıca 50-60 metre ötede fiber kutusu var, yani mahallede fiber de var. Arka binamıza çekilmiş.
Ben 1 senedir internet bekliyorum hatta son 4 aydır aktif olmasini bekliyorum her şey hazir dalga geçer gibi 2 yıla aktif olur şebeke verilir deyince binadaki ofdk kutusunu söküp attım çöpe yarışmacı arkadaslara basarilar ADSL bile yok.