A Alperen 919 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Sandalyemin tekerleği yanları çıkıyor yani halka kısımları resimde halkaları çıkmış halde bunu nasıl düzeltirim? Yeni tekerlek mi almam lazım? Dosya Ekleri IMG_20220615_185253.jpg 61,9 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Sandalyemin tekerleği yanları çıkıyor yani halka kısımları resimde halkaları çıkmış halde bunu nasıl düzeltirim? Yeni tekerlek mi almam lazım?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.602 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Alperen 919 dedi: Sandalyemin tekerleği yanları çıkıyor yani halka kısımları resimde halkaları çıkmış halde bunu nasıl düzeltirim? Yeni tekerlek mi almam lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar koltuğu tekerleği alarak videoyu izleyerek değiştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen 919 dedi: Sandalyemin tekerleği yanları çıkıyor yani halka kısımları resimde halkaları çıkmış halde bunu nasıl düzeltirim? Yeni tekerlek mi almam lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar koltuğu tekerleği alarak videoyu izleyerek değiştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I7 12700H Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 280 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İşlemci Olmak 15 Haziran 2022 #3 Alperen 919 dedi: Sandalyemin tekerleği yanları çıkıyor yani halka kısımları resimde halkaları çıkmış halde bunu nasıl düzeltirim? Yeni tekerlek mi almam lazım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yeni tekerlek almanız lazım benim sandalyeminde ayağı çıkıyor geri takıyorum ama artık yalama olmuş sürekli çıkıyor
Alperen 919 dedi: Sandalyemin tekerleği yanları çıkıyor yani halka kısımları resimde halkaları çıkmış halde bunu nasıl düzeltirim? Yeni tekerlek mi almam lazım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yeni tekerlek almanız lazım benim sandalyeminde ayağı çıkıyor geri takıyorum ama artık yalama olmuş sürekli çıkıyor