steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.285 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 23 Haziran 2024 #11 mermaid dedi: Sandalye de mi gelmedi henüz bayram arasındandır bir de kargolar biriktiyse yoğunlukla birleşmiştir Genişletmek için tıkla... Sandalyeyi kargoya bile vermediler. Pazartesi (yani yarın) iş başı olduğunu söylediler.
mermaid dedi: Sandalye de mi gelmedi henüz bayram arasındandır bir de kargolar biriktiyse yoğunlukla birleşmiştir Genişletmek için tıkla... Sandalyeyi kargoya bile vermediler. Pazartesi (yani yarın) iş başı olduğunu söylediler.
M mermaid Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 194 23 Haziran 2024 #12 steelumut dedi: Sandalyeyi kargoya bile vermediler. Pazartesi (yani yarın) iş başı olduğunu söylediler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam umarım sağlam çıkar ancak 1 ayda kırılıp bozulduğunu söyleyenler olmuş HB ve ty yorumlarında
steelumut dedi: Sandalyeyi kargoya bile vermediler. Pazartesi (yani yarın) iş başı olduğunu söylediler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam umarım sağlam çıkar ancak 1 ayda kırılıp bozulduğunu söyleyenler olmuş HB ve ty yorumlarında
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.285 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 23 Haziran 2024 #13 mermaid dedi: Hayırlı olsun hocam umarım sağlam çıkar ancak 1 ayda kırılıp bozulduğunu söyleyenler olmuş HB ve ty yorumlarında Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum artık. Zaten ucuz, çokta bir şey beklemiyorum. Masa: mermaid dedi: Hayırlı olsun hocam umarım sağlam çıkar ancak 1 ayda kırılıp bozulduğunu söyleyenler olmuş HB ve ty yorumlarında Genişletmek için tıkla... Hocam masa bugün geldi, az önce babam kurdu. Masa çok az sallanıyor. Duvara dayadım, solunda da dolap vardı. Sallanma yapmıyor şu an. Son düzenleme: 24 Haziran 2024
mermaid dedi: Hayırlı olsun hocam umarım sağlam çıkar ancak 1 ayda kırılıp bozulduğunu söyleyenler olmuş HB ve ty yorumlarında Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum artık. Zaten ucuz, çokta bir şey beklemiyorum. Masa: mermaid dedi: Hayırlı olsun hocam umarım sağlam çıkar ancak 1 ayda kırılıp bozulduğunu söyleyenler olmuş HB ve ty yorumlarında Genişletmek için tıkla... Hocam masa bugün geldi, az önce babam kurdu. Masa çok az sallanıyor. Duvara dayadım, solunda da dolap vardı. Sallanma yapmıyor şu an.
M mermaid Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 194 24 Haziran 2024 #14 steelumut dedi: Bilmiyorum artık. Zaten ucuz, çok da bir şey beklemiyorum. Masa: Eki Görüntüle 2230606 Hocam masa bugün geldi, az önce babam kurdu. Masa çok az sallanıyor. Duvara dayadım, solunda da dolap vardı. Sallanma yapmıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Bir yerlere desteklemek gerek yani teşekkür ederim hocam ayakların altında küçük yuvarlak ayaklık var mı?
steelumut dedi: Bilmiyorum artık. Zaten ucuz, çok da bir şey beklemiyorum. Masa: Eki Görüntüle 2230606 Hocam masa bugün geldi, az önce babam kurdu. Masa çok az sallanıyor. Duvara dayadım, solunda da dolap vardı. Sallanma yapmıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Bir yerlere desteklemek gerek yani teşekkür ederim hocam ayakların altında küçük yuvarlak ayaklık var mı?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.285 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 24 Haziran 2024 #15 mermaid dedi: Bir yerlere desteklemek gerek yani teşekkür ederim hocam ayakların altında küçük yuvarlak ayaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yok. mermaid dedi: Bir yerlere desteklemek gerek yani Genişletmek için tıkla... Masa gelmeden önce videolarına bakıyordum. Bu videoyu görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Abla sabitlemek için böyle bir şey yapıyor.
mermaid dedi: Bir yerlere desteklemek gerek yani teşekkür ederim hocam ayakların altında küçük yuvarlak ayaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yok. mermaid dedi: Bir yerlere desteklemek gerek yani Genişletmek için tıkla... Masa gelmeden önce videolarına bakıyordum. Bu videoyu görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Abla sabitlemek için böyle bir şey yapıyor.
M mermaid Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 194 24 Haziran 2024 #16 steelumut dedi: Hayır hocam yok. Masa gelmeden önce videolarına bakıyordum. Bu videoyu görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Abla sabitlemek için böyle bir şey yapıyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklı hocam bu çift taraflı bant kullanan birkaç kişi daha görmüştüm.
steelumut dedi: Hayır hocam yok. Masa gelmeden önce videolarına bakıyordum. Bu videoyu görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Abla sabitlemek için böyle bir şey yapıyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklı hocam bu çift taraflı bant kullanan birkaç kişi daha görmüştüm.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 9 Yer İstanbul 23 Temmuz 2025 #17 steelumut dedi: Hocam ben de diğer konulara baktığımda herkesin sallanıyor yazdığını gördüm. @rafetsunal @son anda necip https://www.hepsiburada.com/arji-ev-ve-ofis-calisma-sandalyesi-bilgisayar-koltugu-siyah-p-HBCV00001275B9 https://www.hepsiburada.com/bofigo-60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-beyaz-p-HBV00000PWUPB Bunları aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sandalyeden memnun musunuz? Ben de buna bakıyorum.
steelumut dedi: Hocam ben de diğer konulara baktığımda herkesin sallanıyor yazdığını gördüm. @rafetsunal @son anda necip https://www.hepsiburada.com/arji-ev-ve-ofis-calisma-sandalyesi-bilgisayar-koltugu-siyah-p-HBCV00001275B9 https://www.hepsiburada.com/bofigo-60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-beyaz-p-HBV00000PWUPB Bunları aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sandalyeden memnun musunuz? Ben de buna bakıyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.285 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 23 Temmuz 2025 #18 yigitbil1 dedi: Hocam bu sandalyeden memnun musunuz? Ben de buna bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sakın almayın. Çok kötü. İyi ki sordunuz. Bu bütçede hepsi öyledir muhtemelen. Bütçenizi yükseltebilir misiniz?
yigitbil1 dedi: Hocam bu sandalyeden memnun musunuz? Ben de buna bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sakın almayın. Çok kötü. İyi ki sordunuz. Bu bütçede hepsi öyledir muhtemelen. Bütçenizi yükseltebilir misiniz?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 9 Yer İstanbul 23 Temmuz 2025 #19 steelumut dedi: Hocam sakın almayın. Çok kötü. İyi ki sordunuz. Bu bütçede hepsi öyledir muhtemelen. Bütçenizi yükseltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmayın ya? Sorunları ne oldu? steelumut dedi: Hocam sakın almayın. Çok kötü. İyi ki sordunuz. Bu bütçede hepsi öyledir muhtemelen. Bütçenizi yükseltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yükseltebilirim evet. Sizin öneriniz nedir?
steelumut dedi: Hocam sakın almayın. Çok kötü. İyi ki sordunuz. Bu bütçede hepsi öyledir muhtemelen. Bütçenizi yükseltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmayın ya? Sorunları ne oldu? steelumut dedi: Hocam sakın almayın. Çok kötü. İyi ki sordunuz. Bu bütçede hepsi öyledir muhtemelen. Bütçenizi yükseltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yükseltebilirim evet. Sizin öneriniz nedir?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.285 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 23 Temmuz 2025 #20 yigitbil1 dedi: Yapmayın ya? Sorunları ne oldu? Hocam yükseltebilirim evet. Sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İlk aldığımdan beri yamuk duruyor. Yayı sorunlu. Vidaların olduğu yerler kırıldı, herhangi bir hasar görmeden normal kullanımda. Kilitli durumdayken bile geriye doğru çok yaslanıyor. Sanırım bu tarz koltuklarda Seduna markası iyiydi.
yigitbil1 dedi: Yapmayın ya? Sorunları ne oldu? Hocam yükseltebilirim evet. Sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İlk aldığımdan beri yamuk duruyor. Yayı sorunlu. Vidaların olduğu yerler kırıldı, herhangi bir hasar görmeden normal kullanımda. Kilitli durumdayken bile geriye doğru çok yaslanıyor. Sanırım bu tarz koltuklarda Seduna markası iyiydi.