Vanixx Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 38 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok.
Çözüm RDJ 3 Ağustos 2023 Vanixx dedi: Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Kısacası açık bir dünya, istediğiniz yere istediğiniz eşyayı, cismi koyabilirsiniz, bölüm yok, sıkıntı yok, stres atmak için iyi bir oyun modu.
Vanixx dedi: Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Kısacası açık bir dünya, istediğiniz yere istediğiniz eşyayı, cismi koyabilirsiniz, bölüm yok, sıkıntı yok, stres atmak için iyi bir oyun modu.
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Creative. Istediginizi yapabileceginiz herhangi bir siniriniz olmayan acik dunya oyun modu. Artı 0 Eksi
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Vanixx dedi: Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Açık dünya. Artı 0 Eksi
Vanixx dedi: Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Açık dünya.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #4 Oyunda ne istiyorsanız yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 3 Ağustos 2023 #5 Vanixx dedi: Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Kısacası açık bir dünya, istediğiniz yere istediğiniz eşyayı, cismi koyabilirsiniz, bölüm yok, sıkıntı yok, stres atmak için iyi bir oyun modu. Artı 1 Eksi Çözüm
Vanixx dedi: Hemen hemen her oyunda sandbox diye bir seçenek görüyorum peki nedir bu sandbox. Girdiğimde normal oyundan hiçbir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Kısacası açık bir dünya, istediğiniz yere istediğiniz eşyayı, cismi koyabilirsiniz, bölüm yok, sıkıntı yok, stres atmak için iyi bir oyun modu.
KS KS Vanixx Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 38 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 Teşekkürler. Artı 0 Eksi