Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.725 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Şubat 2021 #1 Sandbox'ta virüslü bir program çalıştırmak istiyorum, çalıştırsam virüs kendi bilgisayarıma girebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Sandbox'ta virüslü bir program çalıştırmak istiyorum, çalıştırsam virüs kendi bilgisayarıma girebilir mi?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Bazı virüsler Sandbox'tan sıyrılacak şekilde yapılıyor. Böyle bir virüsü çalıştırmayacaksanız bulaşmaz.
Bazı virüsler Sandbox'tan sıyrılacak şekilde yapılıyor. Böyle bir virüsü çalıştırmayacaksanız bulaşmaz.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 18 Şubat 2021 #3 Harry Da Souza dedi: Sandbox'ta virüslü bir program çalıştırmak istiyorum, çalıştırsam virüs kendi bilgisayarıma girebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi virüs örneğin wannacry interneti keserseniz bulaşmaz. Veya memz gibi fmv virüsler hiç bulaşmaz genellikle.
Harry Da Souza dedi: Sandbox'ta virüslü bir program çalıştırmak istiyorum, çalıştırsam virüs kendi bilgisayarıma girebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi virüs örneğin wannacry interneti keserseniz bulaşmaz. Veya memz gibi fmv virüsler hiç bulaşmaz genellikle.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 18 Şubat 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 18 Şubat 2021 #5 Sandbox sistemler atlanabilir, atlatılabilir veya sizi kandırmak için kullanılabilir. Kullanılıyor da. Örneğin Sandbox'ta çalıştırdığınızda masum olan bir program ana sistemde çalıştırınca bilgisayarınıza zarar verebilir. Pek güvenip bel bağlamayın.
Sandbox sistemler atlanabilir, atlatılabilir veya sizi kandırmak için kullanılabilir. Kullanılıyor da. Örneğin Sandbox'ta çalıştırdığınızda masum olan bir program ana sistemde çalıştırınca bilgisayarınıza zarar verebilir. Pek güvenip bel bağlamayın.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 Yerinizde olsam Sandbox'a güvenmem. Çoğu malware artık Sandbox'u aşabilecek şekilde kodlanmaya başladı. Ağ üzerinden yayılan virüsler Sandbox dinler nitelikte değil.
Yerinizde olsam Sandbox'a güvenmem. Çoğu malware artık Sandbox'u aşabilecek şekilde kodlanmaya başladı. Ağ üzerinden yayılan virüsler Sandbox dinler nitelikte değil.
H Hamza Yıldız Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #7 Bonzi buddy indirsem bulaşırmı.