Nyde Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 119 23 Haziran 2022 #11 izmirkartali dedi: Antivirüsünüz nedir? Bir zararlı yemiş olabilir USB. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanmıyorum.
izmirkartali dedi: Antivirüsünüz nedir? Bir zararlı yemiş olabilir USB. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanmıyorum.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #12 Nyde dedi: Antivirüs kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Zararlı olma ihtimalini de gözönünde bulundurmak lazım. Bir antivirüsle taramanızı öneririm.
Nyde dedi: Antivirüs kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Zararlı olma ihtimalini de gözönünde bulundurmak lazım. Bir antivirüsle taramanızı öneririm.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Haziran 2022 #13 izmirkartali dedi: Zararlı olma ihtimalini de gözönünde bulundurmak lazım. Bir antivirüsle taramanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zararlı olsa Linux'ta çözebilir. Gene de tarama yapması iyi olabilir.
izmirkartali dedi: Zararlı olma ihtimalini de gözönünde bulundurmak lazım. Bir antivirüsle taramanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zararlı olsa Linux'ta çözebilir. Gene de tarama yapması iyi olabilir.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 24 Haziran 2022 #14 Kronik sorunlu model. Garantiye verin, yenisini gönderiyorlar.