SanDisk 240 GB SSD alınır mı?

423 TL'yi başka bir çöpe mi versin? O fiyata çok daha iyi ürünler var. Bunların hepsi giriş seviyesi modeller gözünüzde büyütmeyin. W. D Blue veya 860 EVO gibi SSD'ler değiller.

Yanlış link atmışım kusura bakmayın.

Peki MediaMarkt sitesinden 350 TL geçmeyecek önereceğiniz SSD var mı bilindik marka olsun.

Yanlış link atmışım kusura bakmayın.

Sorun değil bir anda SSD'yi gömdük ama bunlar giriş seviyesi modeller biraz şans işi oluyor. Patriot, Apacer vb. alıp sorun yaşayan da çok fazla oldu. Bütçe aşılabiliyorsa 3D Ultra, W.D Blue ve 860 EVO en kaliteliler arasında. Gerçi o fiyata da NVMe bulunuyor iyice karışıyor.

423 TL'yi başka bir çöpe mi versin? O fiyata çok daha iyi ürünler var. Bunların hepsi giriş seviyesi modeller gözünüzde büyütmeyin. W.D Blue veya 860 EVO gibi iyi kalite SSD'ler değiller.
Bu ssd yi alanlar genelde memnun bu arada bence bilmeden konuşmayın.

SSD Plus kullanıyorum. 120 GB olanı var bende. Yanlış hatırlamıyor isem 6 veya 7 senedir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Biraz da şans işi belki de.

Bu forumda da bolca şikayet hız düşmesi görebilirsin bu model hakkında. Kötünün iyisi diye öneriyoruz bunları. Bir önceki mesajımda da yazmıştım, iyi bir SSD/NVMe istiyorum diyorsan modeller bellidir.

Burst ahım şahım bir SSD değil. Önerilmesinin nedeni ucuz ve sorun çıkarma ihtimal, az olan bir model olması. Yani, fiyatı dışında bir albenisi yok.

Tabiki ahım şahım değil. 240 gb alan biri bence fiyatı için alıyordur. Yoksa tabiki bütçede sıkıntı yoksa gitsin samsung alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…