Arkadaşlar bugün SanDisk'in 240GB SSD Plus model cihazını aldım 530MB/Okuma ve 440MB/Yazma hızı var fakat Windows kurulumunu yaptıktan sonra bir yavaşlık sezdim. Şirkette de SSD kullandığım için hızına hakimim. Bir test yaptım ve oranların ekteki gibi olduğunu gördüm. Acaba sorun SSD'de mi yoksa başka bir yerde mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Firmware dediğiniz şey nedir onu daha detaylı hatta mümkünse linkli verirseniz sevinirim, bir de bu testi yaparken Steam'de oyun yüklemesi açıktı. Onsuz deneyince değerlerin hayli arttığını gördüm, şimdi tüm programları kapatıp boştayken bir test yapıp sonuçları aktaracağım.
Sonuçlar böyle, tekrar edeyim 530 MB okuma 440 MB yazma hızı vardı fakat 540 MB okuma 420 MB yazma sonucunu gösterdi . Alttaki değerler bana biraz düşük geldi değerlendirmelerinizi bekliyorum
Sonuçlar böyle, tekrar edeyim 530 MB okuma 440 MB yazma hızı vardı fakat 540 MB okuma 420 MB yazma sonucunu gösterdi . Alttaki değerler bana biraz düşük geldi değerlendirmelerinizi bekliyorum