SANDISK 500GB Ultra vs CORSAIR Force MP510

Bütçe
780 tl

Bzest

Hectopat

SSD alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum ama anakartım bu.
Buna uygun bir SSD'de yardımcı olur musunuz sanırım seçtiklerim uyuyor, bir de yardımcı olsun diye 1'ine sormuştum PC-expriles3 gibi bir şey ileride 4'e geçildiğinde seni iadare eder gibisindeni ucuz olanda da geçerli mi bu?

Belirttiğiniz seçeneklerden Corsair okuma hızı nedeniyle daha avantajlı bir konumda.

Size uymazsa okuma ve yazma hızlarına bakarsak Corsair markası tercih edilebilir o ürün hakkında pek bilgim yok ama Corsair kötü bir marka değil.

Size uymazsa okuma ve yazma hızlarına bakarsak Corsair markası tercih edilebilir o ürün hakkında pek bilgim yok ama Corsair kötü bir marka değil.
diyer ucuz olan corsair den kötümü sizce çünkü burdan fiyat kısmak mantıklımı acil yazarsanız cevabı bekliyorum

Corsair FORCE MP510 480GB CSSD-F480GBMP510B 3.480MB/s / 2.000MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunu aldım 6 taksit için 800 TL
Ama sizin attığınızı 6 taksite 850 TL'ye alacağım hangisi mantıklı acaba. Sizinki daha mantıklıysa iade edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…