SanDisk Cruzer Blade flash bellek disk yazma korumalı hatası

ahmetdemirexe

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kardeşimin kullandığı bir flash bellek mevcut içerisinde staj dosyalarını saklıyor, kendisinin bana söylediği kadarıyla bir anda flash belleğe hiçbir şekilde dosya atamamaya veya içindekileri silememeye başlamış. İçindeki dosyalar sorunsuz şekilde açılıyor ve içerisine bakılabiliyor fakat hiçbir şekilde biçimlendirme yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan ve yardımcı olabilecek var mı?
Flash bellek: SanDisk Cruzer Blade 16 GB.

1689606889598.png

Merhaba hocam. Acaba kendisi USB Disk Security adlı bir program kullanmış mı? Belki güvenlik açısından vs? Bende Sandisk flaşımı USB Disk Security adlı uygulamada yanlışlıkla kilitlemişim. Farklı cihaza taktığımda da yine aynı hata alıyordum. Kendisine bir sorun.

Merhaba hocam. Acaba kendisi USB disk Security adlı bir program kullanmış mı? Belki güvenlik açısından vs? Bende SanDisk flaşımı USB disk Security adlı uygulamada yanlışlıkla kilitlemişim. Farklı cihaza taktığımda da yine aynı hata alıyordum. Kendisine bir sorun.

Kendisi şu an yanımda sorduğumda kullanmadığını söyledi, bilgisayarlar ile arası neredeyse hiç yok sadece Word kullanarak staj ödevini yapıyor ve video izlemek için vs kullanıyor bilgisayarı yani hiç bir şey yüklemiyor bana sormadan

Kendisi şu an yanımda sorduğumda kullanmadığını söyledi, bilgisayarlar ile arası neredeyse hiç yok sadece Word kullanarak staj ödevini yapıyor ve video izlemek için vs kullanıyor bilgisayarı yani hiç bir şey yüklemiyor bana sormadan
Hocam şimdi şöyle, CMD ile kod girerek disk koruması açma gibi bir yöntem var. İsterseniz deniyelim, kodları bulacağım bir saniye.

Arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra ise adımları izleyin.
Diskpart
List Disk
Select disk x buraya gözüken harfi girin.
attributes disk clear readonly yazın. Yazma koruması varsa kalkar.
Adaptör kullanıyorsanız kilidi kontrol edin.

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var cmd denedim chkdisk denedim rufüs denedim ama fakat haylen düzelmiyor flashım aynısı aynı sorun var 32 gb her yolu denedim düzelmiyor disk yazma korumalı hatası geliyor tekrar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı