4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 15 Mart 2024 #51 Miksodro dedi: 1 hafta içinde mail gelecek oradan etkinleştireceksin. Genişletmek için tıkla... Mail geldi etkinleştirmeye çalışınca hata veriyor. Müşteri hizmetleri ilgileneceğiz diyor ama 3 gündür bir şey yapılmıyor. Amazon da yavaş yavaş normal bir e-ticaret sitesine evriliyor.
Miksodro dedi: 1 hafta içinde mail gelecek oradan etkinleştireceksin. Genişletmek için tıkla... Mail geldi etkinleştirmeye çalışınca hata veriyor. Müşteri hizmetleri ilgileneceğiz diyor ama 3 gündür bir şey yapılmıyor. Amazon da yavaş yavaş normal bir e-ticaret sitesine evriliyor.
F fthkynr Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 258 Çözümler 1 18 Mart 2024 #52 İletişime izin vere onayladım hala kod gelmedi mailime.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Mart 2024 #53 fthkynr dedi: İletişime izin vere onayladım hala kod gelmedi mailime. Genişletmek için tıkla... Benim de 6 gün oldu neredeyse hala gelmedi.
fthkynr dedi: İletişime izin vere onayladım hala kod gelmedi mailime. Genişletmek için tıkla... Benim de 6 gün oldu neredeyse hala gelmedi.
erenty Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion 5 15ITH6H ( 82JH002HTX ) Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 22 Mart 2024 #54 382019 dedi: İkisi de güzel ama Hiksemi'ye daha yakın olurdum çünkü Type C desteği de var. Ve metal, ayrıca hızları da aynı. Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama bunu önerir misiniz ? Type-C'li ve metal olmasından dolayı tercih edeceğim Amazon.com.tr
382019 dedi: İkisi de güzel ama Hiksemi'ye daha yakın olurdum çünkü Type C desteği de var. Ve metal, ayrıca hızları da aynı. Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama bunu önerir misiniz ? Type-C'li ve metal olmasından dolayı tercih edeceğim Amazon.com.tr