SanDisk CZ48 USB bellek performansı

ALİ TUNAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
SanDisk CZ48 model 64 GB veya 128 GB USB bellek almayı düşünüyorum. Açıklamalarında 100 MB/saniye'ye varan okuma hızı olduğu yazıyor fakat yazma hızından bahsedilmemiş. Okuma yazma hızları hakkında bir bilgisi olan var mı? Özellikle USB 2.0 da okuma yazma hızları merak ediyorum. Kullandığım bilgisayarların çoğu USB 2.0 olduğundan benim için USB 2.0 değerleri önemlidir.

Bahsettiğiniz model USB 3.0 portuna sahip. CZ36 modeli ise 2.0 port. Sizin istediğiniz 3.0'mı? Bütçeniz ne kadar?

Amazon.com: SanDisk Cruzer CZ36 64GB USB 2.0 Flash Drive, Frustration-Free Packaging- SDCZ36-064G-AFFP: Electronics
İstediğim USB 3.0. Bende Amazon'da almayı düşünüyorum. Amazon.com: SanDisk CZ48 128GB USB 3.0 Flash Memory Drive (SDCZ48-128G-U46): Electronics bu modele bakmıştım. Benim PC USB 3.0 fakat USB 2.0 olan bilgisayarlarda da kullanmak zorundayım.

USB 2.0 portunda kullanırsanız bir faydası olmaz.
Mecbur kullanacam. Şuan da kullandığım USB 3.0 bellek USB 2.0'da 10 MB/S hızla yazıyor. Ama arkadaşımınki 20-25 MB/S arası yazıyor. Benim asıl merak ettiğim bu sandisk modeli USB 2.0'da okuma yazma değerleridir. Özellikle kullanıp deneyimlerini yazacak bir arkadaş olursa çok güzel olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı