mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 SanDisk kırmızı model 8 GB TV film izliyorum ama çok ısınıyor. TV'ye ve USB zarar gelir mi?
Dolunay07 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Hocam dokunduğunuzda eliniz yanmadığı sürece çok büyük sıkıntı olmaz sürekli takılı USB bellekler ısınır içinden dosya alındıkça.
Hocam dokunduğunuzda eliniz yanmadığı sürece çok büyük sıkıntı olmaz sürekli takılı USB bellekler ısınır içinden dosya alındıkça.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #3 mirqccc dedi: SanDisk kırmızı model 8 GB TV film izliyorum ama çok ısınıyor. TV'ye ve USB zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bendeki USB de film vs. izlerken ısınıyor. Sorun yok.
mirqccc dedi: SanDisk kırmızı model 8 GB TV film izliyorum ama çok ısınıyor. TV'ye ve USB zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bendeki USB de film vs. izlerken ısınıyor. Sorun yok.
Mirqcccc Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 46 6 Ağustos 2023 #4 Dolunay07 dedi: Hocam dokunduğunuzda eliniz yanmadığı sürece çok büyük sıkıntı olmaz sürekli takılı USB bellekler ısınır içinden dosya alındıkça. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de öyle el yakacak kadar TV zarar veririmi. Katy Perry dedi: Bendeki USB de film vs. izlerken ısınıyor. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... El yakacak kadarmı ısınıyor. Son düzenleme: 6 Ağustos 2023
Dolunay07 dedi: Hocam dokunduğunuzda eliniz yanmadığı sürece çok büyük sıkıntı olmaz sürekli takılı USB bellekler ısınır içinden dosya alındıkça. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de öyle el yakacak kadar TV zarar veririmi. Katy Perry dedi: Bendeki USB de film vs. izlerken ısınıyor. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... El yakacak kadarmı ısınıyor.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #5 Mirqcccc dedi: El yakacak kadarmı ısınıyor. Genişletmek için tıkla... O kadar değil.
Mirqcccc Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 46 6 Ağustos 2023 #6 Katy Perry dedi: O kadar değil. Genişletmek için tıkla... 30 derece var mıdır?
Dolunay07 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #7 Hocam çok sıkıntı olmaz plastik erimediği sürece.