Kairay Megapat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 288 Çözümler 1 6 Mayıs 2018 #1 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk ePttAVM - Sandisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata3 SSD SDSSDA-240G Başlıkta da belirttiğim gibi ikisi arasında kaldım. Bütçem en fazla 300 TL, 240 GB SSD önerilerinize açığım. Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2018
240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk ePttAVM - Sandisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata3 SSD SDSSDA-240G Başlıkta da belirttiğim gibi ikisi arasında kaldım. Bütçem en fazla 300 TL, 240 GB SSD önerilerinize açığım. Teşekkürler şimdiden.
Oktay Çolakoğlu Megapat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 495 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer İstanbul Avrupa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 6 Mayıs 2018 #2 Performans 3 aşağı beş yukarı aynı olacaktır içinize sineni alın. James Donkey olanın 3 yıl birebir değişim garantisi kayda değer bir etken.
Performans 3 aşağı beş yukarı aynı olacaktır içinize sineni alın. James Donkey olanın 3 yıl birebir değişim garantisi kayda değer bir etken.
Kairay Megapat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 288 Çözümler 1 6 Mayıs 2018 #3 Oktay Çolakoğlu dedi: Performans 3 aşağı beş yukarı aynı olacaktır içinize sineni alın. James Donkey olanın 3 yıl birebir değişim garantisi kayda değer bir etken. Genişletmek için tıkla... James Donkey olan ucuz olduğu kadar çokta eleştiri aldı araştırdığım kadarıyla. O yüzden kararsız kaldım aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Oktay Çolakoğlu dedi: Performans 3 aşağı beş yukarı aynı olacaktır içinize sineni alın. James Donkey olanın 3 yıl birebir değişim garantisi kayda değer bir etken. Genişletmek için tıkla... James Donkey olan ucuz olduğu kadar çokta eleştiri aldı araştırdığım kadarıyla. O yüzden kararsız kaldım aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Oktay Çolakoğlu Megapat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 495 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer İstanbul Avrupa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 6 Mayıs 2018 #4 Kairay dedi: James Donkey olan ucuz olduğu kadar çokta eleştiri aldı araştırdığım kadarıyla. O yüzden kararsız kaldım aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... James Donkey daha adını yeni duymaya başladığımız bir marka buna karşılık Sandisk depolama üzerine kendini kanıtlamış bir durumda. Şüpheye düştüyseniz Sandisk alabilirsiniz.
Kairay dedi: James Donkey olan ucuz olduğu kadar çokta eleştiri aldı araştırdığım kadarıyla. O yüzden kararsız kaldım aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... James Donkey daha adını yeni duymaya başladığımız bir marka buna karşılık Sandisk depolama üzerine kendini kanıtlamış bir durumda. Şüpheye düştüyseniz Sandisk alabilirsiniz.