SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 22 Eylül 2021 #11 Mithat Berhan dedi: Bence Kingston'u o fiyat iken kaçırmasaydin keşke. Dram'li ve daha uzun ömürlü bir disk. Genişletmek için tıkla... İptal ettim az önce ilk siparişi son önerdiğiniz M.2 Kingston siparişi vereceğim. Anakartım ASUS Prime B450M-A M.2 yuvası var takmayı bilmiyorum ürün gelene kadar ufak bir araştırma yapıp nasıl takıldığına bakacağım.
Mithat Berhan dedi: Bence Kingston'u o fiyat iken kaçırmasaydin keşke. Dram'li ve daha uzun ömürlü bir disk. Genişletmek için tıkla... İptal ettim az önce ilk siparişi son önerdiğiniz M.2 Kingston siparişi vereceğim. Anakartım ASUS Prime B450M-A M.2 yuvası var takmayı bilmiyorum ürün gelene kadar ufak bir araştırma yapıp nasıl takıldığına bakacağım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Eylül 2021 #12 Anakart kitapçığında mevcut bu arada. Hayırlı olsun.
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 22 Eylül 2021 #13 Mithat Berhan dedi: Anakart kitapçığında mevcut bu arada. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiye için.
Mithat Berhan dedi: Anakart kitapçığında mevcut bu arada. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiye için.