Sandisk SATA 3D Ultra 500GB 799TL

Makaleler
42
Bahsettiğiniz indirimi gördüm ve hemen ürünü sipariş ettim. :) Kargo ile birlikte toplam 809 TL ödedim.

Ürünün gelişi bu hafta mı olur yoksa haftaya mı sarkar bilemeyeceğim. Çünkü UPS kargo yavaş çalışıyor. Ancak yine de diğer satıcılar bu SSD'yi çok daha pahalıya satıyor. Bu fiyata almak gerçekten çok güzel oldu. :)

Fakat elimde 2.5" SATA harici disk kutusu da mevcut. Modeli ise Ugreen 70499. USB 3.1 Gen 2 ve UASP destekliyor. Fakat şu anda içinde Patriot Burst 120 GB SSD takılı. Harici disk kutumdaki Patriot Burst SSD'yi söküp SanDisk Ultra 3D takmak ile bilgisayarıma dahili disk olarak SanDisk Ultra 3D'yi eklemek arasında kaldım. Çünkü bilgisayarımda da bir alan sorunu var. 1 TB + 240 GB + 120 GB SSD yetmiyor :D

Siz ne dersiniz?

@yusuf6554 bu perşembe kargolar çalışmaya başlıyor. Bu hafta içi gelecektir.
Şu sorumu da cevaplayabilir misiniz? :)
Fakat elimde 2.5" SATA harici disk kutusu da mevcut. Modeli ise Ugreen 70499. USB 3.1 Gen 2 ve UASP destekliyor. Fakat şu anda içinde Patriot Burst 120 GB SSD takılı. Harici disk kutumdaki Patriot Burst SSD'yi söküp SanDisk Ultra 3D takmak ile bilgisayarıma dahili disk olarak SanDisk Ultra 3D'yi eklemek arasında kaldım. Çünkü bilgisayarımda da bir alan sorunu var. 1 TB + 240 GB + 120 GB SSD yetmiyor :D

Siz ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı