XYLON Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 265 28 Ekim 2023 #1 SanDisk SSD'ye Secure Erase yapmak ıstıyorum. 1 flash bellek lazımmıs 1GB cıvarı ona verı akatarıp sılıyormus her şeyı ama Windows'u da aktarıyor mu ıcıne? Yanı SSD ıcınde Windows var cunku. Her şeyı sıldıkten sonra Windows yukleyecegim ıcıne? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
SanDisk SSD'ye Secure Erase yapmak ıstıyorum. 1 flash bellek lazımmıs 1GB cıvarı ona verı akatarıp sılıyormus her şeyı ama Windows'u da aktarıyor mu ıcıne? Yanı SSD ıcınde Windows var cunku. Her şeyı sıldıkten sonra Windows yukleyecegim ıcıne?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 28 Ekim 2023 #2 SSD uzerindeki her blogu temizleyecegi icin evet silinir. Artı 0 Eksi
KS KS XYLON Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 265 28 Ekim 2023 #3 Kokona Shiki dedi: SSD uzerindeki her blogu temizleyecegi icin evet silinir. Genişletmek için tıkla... Hayir bak anlatamadim 2 USB mi lazm tek mi? Kokona Shiki dedi: SSD uzerindeki her blogu temizleyecegi icin evet silinir. Genişletmek için tıkla... Bende Windows usb var zaten direk yapabilirmiyim Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: SSD uzerindeki her blogu temizleyecegi icin evet silinir. Genişletmek için tıkla... Hayir bak anlatamadim 2 USB mi lazm tek mi? Kokona Shiki dedi: SSD uzerindeki her blogu temizleyecegi icin evet silinir. Genişletmek için tıkla... Bende Windows usb var zaten direk yapabilirmiyim