Sandisk Secure Erase

maxicp

Hectopat
Sandisk'in programı ile secure erase yaparken bu sayfada ki 5. maddenin altında ki notta "If the SSD is in a security frozen state you will be notified the security is frozen. To remove the security frozen state disconnect the power cable from the SSD and reconnect it and then continue with the secure erase." yazıyor.
Bu notu nasıl uygularım? Laptop olduğu için laptobun kendi güç kablosunu mu çıkaracağım yoksa bu işlemi yaparken kasayı açıp SDD'nin kendi güç kablosunu mu çıkaracağım?

Demiş olduğu güç bağlantısını laptopda nasıl çıkartırsınız bilemiyorum. Çünkü laptopda direk yuvaya oturtuyorsunuz SSD'yi. Komple SSD'yi çıkarıp takarsanızda işlem başarılı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parted Magic ile yaptım. Sandisk'in programına göre daha kolay. Güç kablosu yerine bilgisayarı uyku moduna alıyor ve kendisi bir işletim sistemi olduğu için arayüzünden kolayca yapılabiliyor. 15 dakikada yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…