SanDisk SSD çalışmıyor

NightExynos

Decapat
Öncelikle merhabalar 2 gün önce Trendyol'dan M.2 SSD sipariş verdim ve bugün elime ulaştı fakat SSD'yi takınca bilgisayar onu algılamıyordu tekrar tak-çıkar yapıp denedim takarken de ucunda böyle siyah bir şey olduğunu gördüm. Anlayan birileri yardım edebilir mi lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tanımlı olup olmadığını nerede göreceğim bios ekraninda rica etsem söyler misiniz şuan dediğiniz gibi yapiyorum
Sanırım okumuyor

Dosya Ekleri

• IMG_20210819_185642.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 33
Hocam tanımlı olup olmadığını nerede göreceğim BIOS ekraninda rica etsem söyler misiniz şu an dediğiniz gibi yapiyorum

Sanırım okumuyor

Bence uğraşmayın zaten sıkıntılı bir ürün. Bir an önce iade etmeye bakın.

Hocam tanımlı olup olmadığını nerede göreceğim bios ekraninda rica etsem söyler misiniz şuan dediğiniz gibi yapiyorum

Sanırım okumuyor.

Sanırım görmüyor bu tarz BIOS'a pek aşina değilim ama BOOT kısmına bakarsan orada cihaz görünüyorsa görünüyordur yoksa yoktur.

Anakart marka model sürüm bilgini paylaşır mısın? Diğer SATA3 M2 yuvaları dolu ise düşük bir ihtimal de olsa bazı girişler devre dışı kalmış olabilir.

Anlamanın ise basit bir yolu var:

• Bütün storage bağlantılarını sök - çıkar. X16 NVme PCI portuna sağlam olan Crucial NVme diski tak, BIOS'da görünüp görünmediğini incele (Yuvanın sağlamlığını anlamak için)
  • Sonra Sandisk marka olanı aynı yuvaya tak ve BIOS'da görünüp görünmediğine bak. (Yeni NVme diskin arızalı olduğunu anlamak için)

Eğer Crucial tek başına çalışıyor ancak Sandisk tek başına çalışmıyor ise "Arızalı ürün" gerekçesi ile değişime gönder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…